به گزارش رسانه خبری تحلیلی سیستان پرس؛ بابک نصرتی در بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه منطقه سیستان از دستآورده ها و اقدامات صورت گرفته پژوهشگاه زابل گفت: خبرنگاران با نقش مثبت و ارزنده ای که برای تنویر افکار عمومی دارند پویایی وامید آفرینی در جامعه ایجاد می کنند.
وی افزود؛ همیشه از نقدهای صحیح و سازنده استقبال میکنیم چرا که نقد مشفقانه و علمی باعث رشد و تعالی هر مجموعه می شود و اگر در این مسیر خدمتی در راستای اهداف نظام انجام می شود، انتظار می رود بی کم و کاست و صادقانه نیز بیان شود.
رئیس پژوهشگاه زابل با بیان اینکه : نسخه برون رفت مشکلات و توسعه هر منطقه باید در خود آن منطقه و توسط کارشناسان و نیروهای متخصصی که در آن منطقه حضور دارند و مشکلات و معضلات را از نزدیک لمس کرده اند نوشته شود. از این رو تجربه نشان داده است که طرح و برنامه هایی که خارج از دارالولایه سیستان برای رفع مشکلات و رونق اقتصادی و توسعه منطقه نوشته شده است اکثرا نتوانسته آن خروجی و اهداف لازم را محقق کند.لذا این پژوهشگاه با هدف دستیابی به اهداف سازمانی و رفع معضلات و مشکلات آمادگی همکاری علمی و پژوهشی با ادارات و دستگاه های اجرایی سیستان را دارد.
دکتر بابک نصرتی با اشاره به اهمیت و نقش پروژه هتل رها شده در مجتمع تحقیقاتی بقیه الله الاعظم (عج) برای کل منطقه سیستان تصریح کرد : این هتل با چشم اندازی زیبا دارای ۹۶ اتاق بوده و برای اتمام آن حدود ۳۵ میلیارد تومان بودجه و اعتبار نیاز می باشد که اگر تکمیل شود برای گردشگری منطقه مثمر ثمر خواهد بود.
رئیس پژوهشگاه زابل بیان داشت : در زمینه پرورش دام های بومی منطقه و دیگر برنامه های آموزشی و پژوهشی مرتبط با این مجموعه با هدف بهره مندی مردم شریف دارالولایه سیستان از تجربیات علمی و به روز پژوهشگاه زابل ،آمادگی لازم را برای برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی داریم.
وی از بهره برداری آزمایشگاه و گلخانه کشت گیاهان هیدروپونیک با سازه های متناسب با شرایط جوی منطقه سیستان با وسعت حدود ۵ هزار مترمربع تا سال آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: موزه تاریخ طبیعی که چندین سال تعطیل شده بود ، مجددا احیا، تکمیل و راه اندازی شده است و در اختیار بازدیدکنندگان گرامی قرار گرفته است.
بابک نصرتی ابراز داشت؛ پژوهشگاه زابل این ظرفیت را دارد که در بحث فضای سبز با شهرداری ها ی منطقه نیز همکاری کند، در حال حاظر بیشترین همکاری با شهرداری زهک صورت میگیرد .
شایان ذکراست: خبرنگاران حوزه سیستان از طرح ها و پروژه های عمرانی انجام شده در پژوهشگاه زابل شامل: تجهیز مجموعه آزمایشگاه های ساختمان مرکزی، بازسازی و بهسازی باغ وحش و موزه تاریخ طبیعی مجتمع بقیه الله الاعظم(عج) چاه نیمه، احداث ساختمان کشت بافت و گلخانه هیدروپونیک هوشمند، نهالستان و گیاهان دارویی، احداث مجموعه مولد شترمرغ، مرغداری، تکثیر و پرورش گاو اصیل سیستانی، بازسازی و بهسازی مجتمع گلخانه ها و … بازدید بعمل آرودند.
در پایان این مراسم از خبرنگاران و اصحاب رسانه توسط رئیس پژوهشگاه زابل تجلیل بعمل آمد.
https://sistanpress.ir/?p=19585