ورود وزیر ارتباطات و فناوری به منطقه دارالولایه سیستان
محمدجواد آذری جهرمی در ادامه سفر به استان سیستان و بلوچستان در اولین ساعات صبح روز جمعه ۱۲ دیماه وارد منطقه دارالولایه سیستان شد؛ و در بدو ورود به شهرستان زابل از سوی عرشیا معلم بندانی کودک سیستانی دانش آموز دبستان شهید حسین شمسی این شهرستان؛ که در ارتباط تصویری با شخص وزیر ارتباطات و فناوری؛ مشکلات سرعت کم اینترنت، آنتن دهی نامناسب و نارضایتی دانش آموزان گرامی از شبکه اجتماعی شاد را مطرح کرده بود، با بیان اشعاری زیبا از وی استقبال کرد. این کودک سیستانی به نمایندگی از قشر آینده ساز دانش آموز، ضمن تقدیم جام انیمیشن سیستان و طرح خامه دوزی از بذل توجه و حضور آذری جهرمی جهت مشاهده نواقص و کمبودهای زیرساختهای حوزه ارتباطات و فناوری در سیستان قدردانی کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: روستاهای بالای ۲۰خانوار در مناطق مرزی تحت پوشش اینترنت قرار میگیرند و روستاهای اطرافشان نیز از نعمت اینترنت برخوردار می شوند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سیستان پرس؛ محمدجواد آذری جهرمی که صبح امروز “جمعه” ۱۲ دیماه به منظور بررسی میدانی وضعیت ارتباطات روستاهای منطقه سیستان به همراه استاندار سیستان و بلوچستان به شمال این استان سفر کرده بود؛ در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه تا کنون ۲ هزار و ۵۰۰ روستا به شبکه ارتباطات متصل شده است؛ افزود: یکهزار و ۲۰۰ روستای فاقد دسترسی به اینترنت باقیمانده است که در تلاشیم اتصال آنها تا پایان دولت دوازدهم به اتمام برسد.
وی ادامه داد: همهی این روستاها به صورت جداگانه بررسی و ظرفیتهای مورد نیاز آنها استخراج شده و تعدادی از این روستاها هم نیاز به تصمیمگیری میدانی دارد تا بر این اساس ملاحظات لازم در طراحیها لحاظ شود.
وزیر ارتباطات و فناوری بیان کرد: روستاهای بالای ۲۰خانوار در مناطق مرزی و روستاهای همجوارشان از نعمت اینترنت برخوردار می شوند و برخی ایستگاهها و پایانههای مرزی جدیدالاحداث که نیازمند اتصال به شبکه فیبر نوری هستند نیز برای اتصال آنها برنامهریزی شده است.
آذری جهرمی تصریح کرد: با اتصال این مناطق به اینترنت، تفاوتی بین دانشآموزان، دانشجویان و شهروندان ساکن مناطق مرزی با دانش اموزان و دانشجویان ساکن شمال شهر تهران به لحاظ دسترسی به اینترنت وجود نخواهد داشت.
استاندار سیستان و بلوچستان هم توسعه زیرساختهای مخابراتی را نیاز جدی این استان پهناور، بویژه برای برنامه های تحصیلی و اشتغال و تجارت و سایر امور زندگی دانست.
احمدعلی موهبتی اجرای طرحهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را مستلزم همراهی مردم و همه دستگاههای اجرائی معرفی کرد و با بیان اینکه راه اندازی یک سایت با هزینه های سنگین ایجاد میشود؛ اظهار داشت: مردم از دولت انتظار دارند که اقدامات خوبی انجام دهد و دولت نیز انتظار دارد که نگهداری از تجهیزات و استفاده از سیستم را متعلق به خودشان بدانند و کمک کنند که این خدمات دوام و بقا داشته باشد.